Un fond de investitii al Ikea a cumparat terenul fabricii Timpuri Noi

Postat la 14 iulie 2010 34 afişări

Fondul de investitii Interprime Properties, parte din grupul suedez Ikea, a cumparat platforma Timpuri Noi din Bucuresti pentru 34,6 milioane de euro.

Terenul, amplasat in Splaiul Unirii numarul 165, are o suprafata de peste 51.000 de metri patrati, iar vanzarea a fost anuntata de compania Timpuri Noi. In 2007 compania solicita 100 milioane de euro, fara TVA, pentru vanzarea terenului, ocupat in proportie de 60% de constructii.

Interprime Properties este controlata in proporţie de peste 99,99% de catre compania Romprop Holding B.V., inregistrata in Olanda la aceeasi adresa cu firma Vastint Holding, detinuta de Inter-IKEA Group, dezvoltatorul si operatorul magazinelor Ikea din Europa si China.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Timpuri Noi,
teren,
vanzare,
IKEA
/actualitate/afaceri/un-fond-de-investitii-al-ikea-a-cumparat-terenul-fabricii-timpuri-noi-6552516
6552516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.