Un dezvoltator inchiriaza apartamentele nevandute pentru private party-uri

Postat la 26 aprilie 2010 384 afişări

Dezvoltatorul unui ansamblu rezidential din Bucuresti inchiriaza apartamentele si penthouse-urile nevandute pentru organizarea de petreceri private.

Marvel Group, dezvoltatorul Monte Carlo Palace Hotel & Residence, a inceput sa inchirieze apartamentele pe care le mai detine, pentru petreceri private, inclusiv penthouse-urile, care au un pret de pana la 860.000 euro.

"In momentul in care piata imobiliara nu a mai functionat conform previziunilor si asteptarilor , noi nu am dezarmat si am cautat solutii pentru depasirea impasului. Am ales varianta inchirierii de apartamente de 2,3,4 camere si chiar a penthouse-urilor", a declarat Edward Popescu, directorul general al Monte Carlo Palace Hotel & Residence.

Potrivit lui Popescu, exista solicitari de inchiriere in fiecare saptamana, compania realizand chiar o selectie a acestora. "Pentru moment, consideram ca putem merge pe aceasta varianta, pana in momentul in care piata va da semne de revigorare mai intensa decat in momentul de fata", a mai declarat Edward Popescu.

Complexul cuprinde 111 apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere, si penthouse-uri cu suprafete cuprinse intre 150 si 250 de metri patrati si terase amenajate de 150 de metri patrati, respectiv 180 de metri patrati. Proiectul a implicat o investitie de 18 milioane de euro. Pretul unui apartament pleaca de la 110.000 euro si ajunge pina la 860.000 euro pentru un penthouse.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/un-dezvoltator-inchiriaza-apartamentele-nevandute-pentru-private-party-uri-6063803
6063803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.