Tribunalul elvetian mentine decizia TAS: Mutu trebuie sa plateasca 17 milioane de euro la Chelsea

Postat la 14 iunie 2010 11 afişări

Tribunalul Federal al Elvetiei a anuntat luni ca mentine decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune in valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea Londra, informeaza site-ul fiorentina.it.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anuntat, la 31 iulie 2009, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, la 7 mai 2008, ca jucatorul trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
TAS,
Mutu,
Chelsea
/actualitate/afaceri/tribunalul-elvetian-mentine-decizia-tas-mutu-trebuie-sa-plateasca-17-milioane-de-euro-la-chelsea-6409473
6409473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.