Tranzactie surpriza in imobiliare: belgienii au cumparat 60 de hectare in jurul Bucurestiului

Postat la 29 octombrie 2009 8 afişări

Liebrecht & wooD, proprietarul outlet-ului Fashion House din Militari, considera ca a venit iar timpul achizitiilor.

Compania belgiana Liebrecht & wooD, care detine centrul comercial de tip outlet Fashion House de la iesirea din Militari spre Pitesti, a cumparat in acest an terenuri cu o suprafata de circa 60 de hectare in trei zone ale Bucurestiului, pentru care a platit mai mult de 30 de milioane de euro din fonduri proprii.

Belgienii, care au vandut in ultimii ani parcul comercial Militari Shopping si birourile Victoria Park din Baneasa pentru circa 80 de milioane de euro, sunt printre putinii investitori care merg acum impotriva curentului, cumparand terenuri cand nimeni nu considera ca preturile au ajuns la nivelul minim.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tranzactie-surpriza-in-imobiliare-belgienii-au-cumparat-60-de-hectare-in-jurul-bucurestiului-5064330
5064330
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.