Transportatorii: Impozitarea progresiva a veniturilor va incuraja munca la negru

Postat la 13 iulie 2010 19 afişări

Impozitarea progresiva a veniturilor va incuraja munca la negru si va indeparta investitorii straini deorece va creste costul fortei de munca, afirma reprezentantii companiilor din sectorul transporturilor.

"Cred ca impozitarea progresiva va avea un impact extrem de negativ. Salariile mari vor fi declarate mai mici prin tot felul de tertipuri, la care romanii se pricep, deci nu e o solutie. Ne intoarcem in urma, investitorii vor fi descurajati sa mai vina in Romania, cand, de exemplu, in Bulgaria si Macedonia impozitul este la 10%. Cine o sa mai investeasca la noi?", a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Alstom Transport Romania, Gabriel Stanciu. El spune ca nici scaderea TVA-ului nu ar relansa economia, si ca Guvernul ar trebui sa investeasca in infrastructura si sa atraga mari investitori straini.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/transportatorii-impozitarea-progresiva-a-veniturilor-va-incuraja-munca-la-negru-6549778
6549778
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.