Topul celor mai proaste investitii imobiliare ale anului

Postat la 24 septembrie 2010 33 afişări

Daca ati cumparat o locuinta in una din comunele limitrofe Capitalei la inceputul anului, atunci ati facut una dintre cele mai neinspirate investitii.

Topul celor mai proaste achizitii imobiliare este deschis de casele din comuna Corbeanca, judetul Ilfov. In aceasta localitate, o locuinta de 150 de metri patrati putea fi achizitionata la inceputul anului pentru circa 200.000 de euro. In prezent, valoarea de piata a aceleiasi proprietati a scazut cu aproximativ 40%, pana la circa 123.000 de euro.

O decizie cu rezultate economice nefaste s-a dovedit a fi si cumpararea de case in comuna Pantelimon. Aici, pretentiile proprietarilor pentru casele cu o suprafata mai mica de 150 de metri patrati au scazut cu 18%, iar pentru cele a caror suprafata depaseste 150 de metri patrati, cu peste 16%.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/topul-celor-mai-proaste-investitii-imobiliare-ale-anului-7414274
7414274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.