LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Toate masinile Dacia vor avea motorizari Euro 5 pana la 1 ianuarie 2011

Postat la 08 iulie 2010 14 afişări

Toate masinile Dacia vor fi echipate cu motoare care indeplinesc norma de poluare Euro 5 pana la data de 1 ianuarie 2011, in prezent doar trei versiuni ale modelelor dispunand de acest tip de propulsor.

"Realizarea motoarelor Euro 5 presupune un cost mai ridicat decat cel cu norma de poluare Euro 4. Din aceasta cauza, nu excludem posibilitatea sa se reflecte costul implementarii noilor motorizari in pretul final al masinii. Desigur, vom cauta cai de ajustare a costurilor, ca sa nu se simta in pretul final", a declarat, joi, directorul comercial al Automobile Dacia, Fabrice Cambolive. El a adaugat ca in viitorul apropiat constructorul va da curs unor "presiuni" din partea clientilor externi si nu numai, de introducerea in procesul de productie a cutiilor de viteza automate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Dacia,
autoturisme,
motorizari,
productie,
2011
/actualitate/afaceri/toate-masinile-dacia-vor-avea-motorizari-euro-5-pana-la-1-ianuarie-2011-6526780
6526780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.