LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Teren vandut cu 2.300 euro/mp in Iancului

Postat la 04 septembrie 2008 15 afişări

Dezvoltatorul grec Inscandor a plait 1,7 milioane de euro pentru un teren cu o suprafata de 737 de metri patrati, amplasat in zona Iancului

Dezvoltatorul grec Inscandor a platit 1,7 milioane de euro pentru un teren cu o suprafata de 737 de metri patrati, amplasat in zona Iancului (Strada Elev Stefanescu) din Bucuresti. Tranzactia a fost intermediata de compania imobiliara EuroMetropola care va fi si agentul exclusiv al proiectului rezidential care se va construi pe acest teren.

 

Potrivit companiei imobiliare, terenul avea o autorizatie de constructie pentru un imobili cu sase etaje, proiectul rezidential urmand sa reuneasca 40 de apartamente cu 2,3 si 4 camere. Pretul de vanzare al apartamentelor va porni de la 2000 euro/mp, dar nu va depasi 2.500 euro/mp. Dezvoltatorul le va facilita cumparatorilor obtinerea de finantare prin intermediul unui parteneriat incheiat cu AT Bank.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/teren-vandut-cu-2-300-euro-mp-in-iancului-3124338
3124338
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.