Tarom vinde bilete la 9 euro catre Lyon si Zurich. Pretul cu taxe depaseste 100 euro

Postat la 27 octombrie 2009 58 afişări

Compania aeriana de stat Tarom vinde 800 de bilete la pretul de 9 euro, fara taxele de aeroport incluse, potrivit reprezentantilor companiei.

Incepand de astazi si pana pe 13 decembrie 2009 sunt puse in vanzare bilete dus-intors la tariful de 9 euro (n.r. - la care se vor adauga taxele de aeroport) catre 14 destinatii externe operate cu avioane proprii in cadrul unei promotii".

Pe parcursul derularii promotiei, destinatiile se vor schimba, de la o saptamana la alta. Numarul biletelor disponibile in cadrul acestei promotii variaza in functie de locurile disponibile si incarcatura curselor.

Promotia "Maratonul de iarna" se aplica doar pentru zborurile cu plecare din Bucuresti, biletele dus-intors avand o perioada de sedere de minim 3 zile si maxim 14 zile.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Turism,
Tarom,
Lyon,
Zurich,
bilete de avion
/actualitate/afaceri/tarom-vinde-bilete-la-9-euro-catre-lyon-si-zurich-pretul-cu-taxe-depaseste-100-euro-5053636
5053636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.