Tarom schimba de la 1 iulie sistemul de acceptare a bagajelor de cala

Postat la 30 iunie 2010 23 afişări

Tarom schimba de la 1 iulie sistemul de acceptare a bagajelor de cala, de la cel bazat pe greutate la cel bazat pe piesa, astfel ca pasagerii care calatoresc la clasa economic vor plati un tarif de cinci ori mai mic pentru excedentul bagajului de cala, a anuntat, miercuri, operatorul aerian.

"Pasagerii Business pot transporta gratuit trei piese standard de bagaj, iar pasagerii clasei Economic pot transporta gratuit o piesa standard. Pasagerii Flying Blue care detin carduri Elite sau Elite Plus pot transporta gratuit intre doua si patru piese de bagaj, in functie de clasa de calatorie", se arata intr-un comunicat Tarom remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX..

Modificarea va fi operata doar pe zborurile operate cu aeronavele proprii.

O piesa standard de bagaj are o greutate de cel mult 23 de kilograme, iar suma maxima admisa a dimensiunilor acesteia (inaltime + latime + lungime) este de 158 de centimetri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tarom-schimba-de-la-1-iulie-sistemul-de-acceptare-a-bagajelor-de-cala-6464484
6464484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.