Tăriceanu va vinde Ford după o lungă aventură Citroen

Postat la 03 august 2010 59 afişări

Automotive Trading Services (ATS), compania fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, a devenit, de ieri, dealer Ford.

Din prima zi a lunii august, Automotive Trading Services (ATS), companie controlată de fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu, în proporţie de 85%, a devenit cel de-al cincilea dealer Ford din Capitală. Tăriceanu a renunţat astfel la afacerile pe care le făcea cu marca Citroen. "Confirmăm faptul că ATS va deveni în luna august dealer Ford, parte a reţelei Ford România", au afirmat ieri, pentru ZF, reprezentaţii constructorului american. În cursul zilei de ieri, fostul premier nu a răspuns la telefon pentru a confirma informaţia.

Automotive Trading Services (ATS) s-a alăturat astfel, celui mai mare concesionar Ford de pe piaţa locală, care este Romcar Motors, parte a ŢiriacAuto, cu afaceri de peste 20 mil. euro în 2009.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tariceanu-va-vinde-ford-dupa-o-lunga-aventura-citroen-6754402
6754402
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.