Targul GoodWine vrea sa atraga minim 5.000 de vizitatori

Postat la 30 septembrie 2009 30 afişări

Targul International de Vinuri GoodWine, organizat de compania de relatii publice Proactive Business Communication si agentia de publicitate Addveritas, vrea sa atraga 5.000 - 10.000 de vizitatori pe durata celor trei zile de desfasurare.

Targul va avea loc la Hotelul Pullman, in perioada 2-4 octombrie, iar organizatorii spera sa atraga un numar de 5.000 - 10.000 de vizitatori. Pretul unui bilet de acces este de cinci lei. "Organizarea evenimentului s-a ridicat la cateva zeci de mii de euro", a declarat pentru Business Magazin Ciprian Pasca, directorul general al agentiei de publicitate Addveritas. O parte din banii necesari organizarii evenimentului au fost atrasi din parteneriatul cu Reiffeisen.

Organizatori au drept obiective impunerea targului de vinuri ca cel mai important eveniment de profil din tara inca de la prima editie si realizarea unei mai bune interactiuni intre producatorii de vinuri, distribuitori si publicul larg.

Desi evenimentul a beneficiat de promovare inca de la inceputul acestui an, marii producatori nu au fost interesati sa participe. "Am fost surprinsi sa constatam ca a fost mai usor sa aducem producatori de vinuri din Chile, Italia sau Slovenia, decat sa ii aducem pe producatorii locali", a precizat Pasca, adaugand ca negocierile cu producatorii autohtoni au necesitat zeci de intalniri care nu au s-au concretizat in cele din urma.

Printre expozanti se numara Cramele Rotenberg, Domeniile Ostrov, Massucco Vini, Enira si Vinia.

Un alt eveniment similar este Vinvest, targul de vinuri organizat in Timisoara, care a ajuns la a sasea editie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vinruri,
GoodWine,
targ
/actualitate/afaceri/targul-goodwine-vrea-sa-atraga-minim-5-000-de-vizitatori-4948114
4948114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.