Stii ca poti sa descarci orice clip de pe YouTube? Este usor si gratuit!

Postat la 09 septembrie 2010 37 afişări

Daca iti place un videoclip de pe YouTube sau de pe un alt site web ce functioneaza dupa acelasi principiu (MySpace, Pandora, Last.Fm), nu trebuie sa stai mereu conectat la Internet si sa cauti iarasi si iarasi noi melodii.

Orice clip de pe YouTube poate ajunge pe calculatorul tau. La fel ca orice film sau episod dintr-un serial pe care il gasesti pe net.

O astfel de aplicatie gratuita este YouTube Downloader. Cu ajutorul acesteia poti descarca fisiere in format FLV de pe site si sa le transformi apoi in ce format vrei tu: pentru iPhone, iPod, PSP, telefon mobil, AVI, MP3, WMV, Xvid. Ai la dispozitie chiar si un instrument de editare video, foarte simplu, care te ajuta sa tai videoclipul, inclusiv sunetul, alegand minutul si secunda de inceput, respectiv de final.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
muzica,
download,
videoclip,
descarcare,
Youtube
/actualitate/afaceri/stii-ca-poti-sa-descarci-orice-clip-de-pe-youtube-este-usor-si-gratuit-7167681
7167681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.