Star Stone: TRAVERSTONE BLOCK – Bolţari finisaţi cu textură de travertin

Postat la 14 iulie 2022 698 afişări

Bolţarii Traverstone Block reprezintă rezultatul a doi ani de cercetări ai unei echipe multinaţionale şi a unei investiţii în dezvoltare de 250.000 de euro, fiind un produs destinat celor care doresc să construiască diferite împrejmuiri într-un interval de timp cu 90% mai redus faţă de cel necesar în cazul materialelor clasice.

Descrierea inovaţiei:

Bolţarii Traverstone Block sunt produse monobloc de tip modular, cu toate feţele vizibile finisate, autoportante, care se autoaliniază şi se autoblochează datorită îmbinării de tip nut & feeder. Sunt fabricaţi din beton compozit colorat în masă şi au aspect de piatră naturală. Aceştia au o rezistenţă sporită la şocurile mecanice şi la ciclurile de îngheţ-dezgheţ. Sunt uşori şi uşor de manevrat, ceea ce reduce semnificativ costurile de transport. Bolţarii sunt proiectaţi pentru armături de fier cu diametrul de 8-12 mm, montarea lor

făcându-se extrem de rapid şi uşor. Utilizarea lor reduce numărul de manopere necesare. În plus, aceştia beneficiază de toate accesoriile pentru garduri: capace de stâlpi, capiteluri şi capace interval gard de aceeaşi culoare.

Elementul de noutate:

Bolţarii Traverstone Block reprezintă rezultatul a doi ani de cercetări ai unei echipe multinaţionale şi a unei investiţii în dezvoltare de 250.000 de euro. „Am reuşit să punem pe piaţă un produs unic, inovator, cu caracteristici care nu se regăsesc la niciun alt produs din această industrie, care oferă utilizatorilor beneficii mult mai mari comparativ cu produsele clasice pentru realizarea gardurilor, la un preţ competitiv”, spun reprezentanţii businessului.

Efectele inovaţiei:

Cei care doresc să-şi construiască diferite garduri, împrejmuiri de teren, fronturi stradale, ziduri decorative, coloane decorative, locuri de grătar şi delimitări în grădină, printre altele, o pot face cu 90% mai repede utilizând bolţarii Traverstone Block. În prezent, capacitatea de producţie a fabricii Star Stone de lângă Oradea este de 1.000 de bolţari pe zi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.