Software romanesc pentru petrolul din Arabia Saudita

Postat la 22 iulie 2010 22 afişări

Una dintre cele mai mari rafinarii din lume a apelat la o solutie informatica dezvoltata de o companie romanesca de software. Este prima afacere de acest fel facuta de Romania cu Arabia Saudita.

Compania romaneasca producatoare de solutii informatice pentru afaceri TotalSoft va instala sistemul de project management Primavera la Jubail Refinery, din Arabia Saudita, una dintre cele mai mari rafinarii din lume.

"Utilizarea sistemului de project management Primavera va asigura platforma software necesara gestionarii corecte a resurselor umane (30.000 de muncitori), financiare (materialele, constructia si echipamentul vor costa aproximativ 5,5 miliarde de dolari) si materiale (1 milion de metri cubi de ciment, 4.250 de echipamente, 30.000 de tone de structura metalica, 100.000 de tone de conducte - 7.000 km)", a anuntat ieri compania.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/software-romanesc-pentru-petrolul-din-arabia-saudita-6660496
6660496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.