Signal Iduna a ramas fara CEO

Postat la 02 februarie 2010 33 afişări

Sanziana Maioreanu, CEO al companiei de asigurari Signal Iduna, si-a anuntat demisia din aceasta functie, pe care a ocupat-o inca de la intrarea companiei in piata.

"Este o decizie personala, nu a fost vorba de niciun conflict, doar ca ma asteptam la mai multa implicare. Signal Iduna Germania a decis sa isi diminueze substantial expunerea financiara in Romania si sa isi limiteze activitatea pana cand piata va evolua pozitiv. Prin urmare, de la 1 februarie, am demisionat din functia de CEO", a declarat Maioreanu pentru BUSINESS Magazin.

Aceasta a tinut sa mentioneze si faptul ca plecarea nu a fost determinata de o oferta in cadrul unei alte companii, dar si ca si-ar dori sa continue sa lucreze in acelasi domeniu. Deocamdata, nu a fost anuntat numele celui care va prelua functia de CEO al companiei.

Signal Iduna este o companie de asigurari specializata pe vanzarea politelor de sanatate. Compania face parte din grupul german Signal Iduna.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/signal-iduna-a-ramas-fara-ceo-5468356
5468356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.