Segmentul spatiilor logistice mai bifeaza o tranzactie

Postat la 04 mai 2010 17 afişări

GTI Logistic, operator in domeniul livrarilor, distributiei si depozitarii de marfuri generale, si-a relocat activitatea, agentul tranzactiei de inchiriere a unei noi suprafete de depozitare fiind compania de consultanta CB Richard Ellis Romania.

CB Richard Ellis a incheiat procesul de inchiriere a unei suprafete de 2500 mp in Popesti- Leordeni pentru GTI Logistic, operator in domeniul livrarilor, distributiei si depozitarii de marfuri generale. GTI Logistic a renuntat la spatiul din Stefanestii de Jos in favoarea celui din Popesti-Leordeni, unde beneficiaza de 2.300 mp de spatiu de depozitare si 200 mp de birouri.

"Alegerea facuta de GTI Logistic confirma tendinta de relocare din spatiile de depozitare vechi in centrele noi si moderne de distributie. Compania a ales relocarea din nordul Capitalei in Sud bazandu-se si pe faptul ca sud-estul Bucurestiului ofera acces facil catre oras si catre autostrazile A1 spre Pitesti si A2 spre Constanta", a declarat Dana Bordei, broker in cadrul departamentului industrial din cadrul CBRE Romania.

Bordei considera ca piata spatiilor industriale inregistreaza o inviorare, prin faptul ca multi dintre clientii care anul trecut au fost in proces de cautare, sondare a pietei si negociere a viitoarelor spatii de depozitare sau productie au inceput sa ia deciziile finale de relocare sau achizitie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/segmentul-spatiilor-logistice-mai-bifeaza-o-tranzactie-6088502
6088502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.