Seful vanzarilor Yahoo pe Europa despre emilboc09@yahoo.com: "A fost un dar din rai!"

Postat la 07 iulie 2011 39 afişări

Vorbind despre audienta "uriasa" de care se bucura Yahoo! pe piata din Romania, Christophe Parcot, vicepresedinte pentru vanzari pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa al Yahoo!.a adus in discutie drept argument si faptul ca primul ministru al Romaniei, Emil Boc foloseste o adresa de e-mail de la Yahoo! pentru a comunica cu cetatenii.

"Stim ca brandul este foarte respectat pe piata din Romania: mi s-a spus ca pana si primul ministru al Romaniei a oferit publicului o adresa de e-mail de la Yahoo! pentru a fi contactat. Asa ceva nu s-a intamplat niciodata niciunde in lume", a spus Parcot. In luna mai a acestui an premierul Boc si-a prezentat public adresa de e-mail (emilboc09@yahoo.com), pe care a declarat ca o utilizeaza pentru comunicari de "interes public". Pentru un om de vanzari un asemenea gest facut de primul ministru e ca "un dar din rai", a spus Parcot.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
yahoo,
e-mail,
Christophe Parcot
/actualitate/afaceri/seful-vanzarilor-yahoo-pe-europa-despre-emilboc09-yahoo-com-a-fost-un-dar-din-rai-8454864
8454864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.