Schimbari la conducerea FM Logistic Romania

Postat la 24 martie 2010 107 afişări

Dupa patru ani de activitate manageriala in FM Romania, Catalin Olteanu preia functia de Director General al FM Romania, incepand cu luna martie 2010.

Catalin Olteanu s-a alaturat echipei FM Romania in Februarie 2006 ca Director Transport Domestic pe Romania, venind din zona manufacturierilor de produse electronice.

In Septembrie 2007 si-a extins experienta operationala preluand managementul depozitului dedicat clientului Procter & Gamble. In Aprilie 2008 a preluat functia de Regional Operation Manager pentru intreaga platforma Timisoara, coordonand managementul operational de depozit pentru P&G si Nestle.

De la infiintarea subsidiarei FM Romania, compania a cunoscut un ritm de dezvoltare constant. FM Logistic Romania si-a consolidat cifra de afaceri de la 4,5 milioane de euro, cat a inregistrat in 2004, la 18 miloane de euro in prezent, urmand acelasi trend ascendent ca in toate tarile in care activeaza.

In prezent, compania FM Romania opereaza spatii de depozitare proprii si ale clientului in Timisoara si Bucuresti, platforma din Bucuresti urmand a fi extinsa in 2011 prin adaugarea facilitatilor din Petresti. Pe lista clientilor FM Logistic se afla companii din domeniul FMCG (bunuri de larg consum) sau retail precum P&G, Nestlé in Timis, Cora, L'Oreal, Yves Rocher in Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/schimbari-la-conducerea-fm-logistic-romania-5773881
5773881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.