Schimbari la conducerea DTZ Echinox

Postat la 11 februarie 2009 180 afişări

Fostul director al departamentului de retail din cadrul companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, Oana Iliescu, a fost promovata in functia de codirector executiv al companiei, alaturi de Tim Wilkinson

Oana Iliescu si-a inceput activitatea la DTZ in Decembrie 2004 si in ultimii patru ani a pus bazele echipei de retail si a coordonat un portofoliu de proiecte exclusive care astazi depaseste 400.000 metri patrati inchiriabili, lucrand cu clienti precum Atrium Centers, Immoeast, Plaza Centers and Raiffeisen Evolution.

 

“Ma bucur de oportunitatea de a face un pas inainte in cariera, alaturandu-ma managementului superior al companiei. DTZ Echinox are inca un potential semnificativ de realizat, pe care voi lucra impreuna cu echipa ca sa-l materializam”, a declarat noul codirector executiv. Pozitia de director al departamentului de retail va fi preluata de Aura Voiculescu, care lucreaza in cadrul companiei din 2006.

 

„Cred ca este important pentru orice companie sa asigure permanent oportunitati ca personalul sa se dezvolte, permitand astfel cresterea atat la nivel individual, cat si la nivelul organizatiei, prin valoarea pe care astfel de persoane o pot aduce in pozitii superioare”, a declarat la randul sau Tim Wilkinson, codirector executiv al DTZ Echinox.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/schimbari-la-conducerea-dtz-echinox-3898089
3898089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.