SAP lanseaza un soft pentru informatii in timp real de la meciurile CM

Postat la 25 iunie 2010 16 afişări

Pasionatii de fotbal pot obtine in timp real statistici detaliate ale meciurilor din Campionatul Mondial prin intermediul unei aplicatii software.

SAP, cel mai mare producator mondial de aplicatii software pentru afaceri, a anuntat lansarea "2010 Football Experience", o aplicatie prin intermediul careia utilizatorii pot obtine in timp real informatii si statistici detaliate ale meciurilor din Campionatul Mondial, de la echipa care a inscris sau incasat cele mai multe goluri, numele golgheterilor sau statistici pe cornere, ofsaiduri, suturi pe poarta, faulturi sau lovituri libere.

Spre exemplu, cele mai multe cornere, mai exact 34, inregistrate pana la data de 22 iunie au fost in meciul dintre Grecia si Coreea de Sud, informatie extrasa prin intermediul aplicatiei, iar in meciul Spaniei, jucatorii au dat intre ei 1.328 de pase, urmati de cei din Olanda, cu 1.209 de pase, Brazilia (1.190) si Germania (1.177).

"In afara de editiile la care si Romania a participat, am privit Campionatul Mondial de Fotbal ca pe un fapt divers, insa aceasta aplicatie m-a facut sa incep sa studiez fenomenul fotbal. Acest software de business explica jocul echipelor in teren, tacticile aplicate de antrenori si rezultatele meciurilor", a declarat Valentin Tomsa, directorul general al SAP Romania.

Aplicatia are si un modul care permite estimarea rezultatelor meciurilor, utilizatorii avand astfel la indemana atat rezultatele, cat si clasamentul in grupa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
SAP,
CM
/actualitate/afaceri/sap-lanseaza-un-soft-pentru-informatii-in-timp-real-de-la-meciurile-cm-6446749
6446749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.