Rusii asteapta investitorii romani pentru JO de la Soci din 2014

Postat la 18 iunie 2010 17 afişări

Oficialii rusi incearca sa atraga investitorii romani cu facilitati fiscale, conditii preferentiale pentru folosirea pamantului sau a altor resurse naturale si cu ajutor de la stat pentru primirea in timp util a autorizatiilor si a aprobarilor de la organele publice locale si municipale.

Relatiile dintre Romania si Rusia s-au racit dupa destramarea CAER, si in pofida incercarilor si promisiunilor, nu au mai atins acelasi nivel. La inceputul lui 2010 5,9% din importurile Romaniei veneau din Rusia. In ceea ce priveste exporturile, doar 1,8% din total merg catre fostul pol de putere în regiune.

Rusia nu se numara nici intre primii 10-20 de investitori in tara noastră, iar in conditiile crizei financiare relatiile bilaterale dintre cele două tari s-au deteriorat.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/rusii-asteapta-investitorii-romani-pentru-jo-de-la-soci-din-2014-6429378
6429378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.