Romtelecom: o oferta pentru un portal e-learning de peste 22 de milioane de lei catre Ministerul Educatiei

Postat la 12 ianuarie 2010 61 afişări

Operatorul de telefonie fixa Romtelecom a fost singurul care a depus ieri o oferta catre Ministerul Educatiei, in urma careia va furniza servicii si produse necesare sprijinirii sistemului educational special printr-un portal de invatamant online dedicat, valoarea contractului fiind estimata la 22,3 milioane de lei.

"Obiectivul general al achizitiei este dezvoltarea si stimularea sistemului educational special pentru a facilita copiilor cu cerinte educative speciale o intelegere mai buna a mediului si a societatii in care se dezvolta, cat si pentru a asigura integrarea acestora si participarea activa ai responsabila la viata sociala", se arata in anuntul de participare publicat de MECI(Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii) in decembrie 2009.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/romtelecom-o-oferta-pentru-un-portal-e-learning-de-peste-22-de-milioane-de-lei-catre-ministerul-educatiei-5317213
5317213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.