Romanul vorbeste 3 minute/zi la mobil

Postat la 19 noiembrie 2008 42 afişări

Rata de utilizare a telefoanelor mobile in Romania este sub 100 de minute pe luna, ceea ce inseamna ca un roman vorbeste in medie 3 minute pe zi.

Moivul principal pentru care se intampla acest lucru se datoreaza costurilor mari percepute de operatorii de pe piata, potrivit lui Alexandru Oprea, presedintele RCS&RDS Romania.

In acest context compania ofera clientilor sai un nou pachet, acestia putand beneficia astfel de convorbiri nelimitate in retelele RDS.Tel si Digi.Mobil si tarife reduse in celelalte retele de pe piata. Momentan, serviciul de telefonie mobila de la RDS&RDS, Digi.Mobil are 1.200.000 de clienti in Romania fiind disponibil in peste 400 de localitati, dintre care 185 in mediul urban.

Nivelul de penetrare al serviciilor de banda larga din Romania se situeaza la 9,7%, aproape jumatatea mediei europene. In comparatie cu alte tari precum Cehia(14,6%), Franta(22,3%), sau Ungaria(14,2%) Romania are nevoie de dezvoltarea infrastructurii de comunicatii de mare viteza prin incurajarea operatorilor privati sa investeasca in acest segment.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
telefonie mobila
/actualitate/afaceri/romanul-vorbeste-3-minute-zi-la-mobil-3520519
3520519
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.