Romania, pe locul doi in lume dupa numarul de retaileri nou intrati pe piata

Postat la 30 aprilie 2010 14 afişări

Romania ocupa locul al doilea din 69 de tari intr-un clasament mondial realizat de compania de consultanta imobiliara CB Richard Ellis in functie de numarul retailerilor internationali de top care au intrat in 2009 pe piata de profil, anul trecut marcand deschiderea a trei noi centre comerciale.

"Emiratele Arabe Unite au fost cea mai populara destinatie pentru retaileri, atragand 21 de noi deschideri. Romania si Kuwait sunt de asemenea, destinatii populare, atragand fiecare cate noua noi retaileri. Romania a fost martora deschiderii a trei noi mall-uri in 2009, care s-au adaugat ofertei deja existente de pe piata de retail", se arata in raportul "How Global is the Business of Retail?"

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
CB Richard Ellis,
mall
/actualitate/afaceri/romania-pe-locul-doi-in-lume-dupa-numarul-de-retaileri-nou-intrati-pe-piata-6077424
6077424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.