Rino Tizzanini, noul director general al Interex

Postat la 26 octombrie 2009 27 afişări

Interex, reteaua de retail franceza, l-a numit pe Rino Tizzanini la conducerea operatiunilor din Romania, in locul lui Stanislas Mainfroy, al carui mandat s-a incheiat in vara, anunta reprezentantii companiei.

Rino Tizzanini are experienta de 9 ani in industria de retail, ocupand pozitia de director general in cadrul magazinelor Spar si Profi.

Interex s-a aflat pe intreaga perioada a mandatului lui Mainfroy intr-un process de reorganizare, avand ca obiectiv reducerea pierderilor.

Interex apartine de grupul francez Groupement des Mousquetaires. In 2008 retailerul a avut o cifra de afaceri de 180 milioane euro si opera o retea de 12 magazine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
resurse umane,
Interex,
Rino Tizzanini
/actualitate/afaceri/rino-tizzanini-noul-director-general-al-interex-5047210
5047210
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.