Riff Holding se transforma intr-un one-stop-shop

Postat la 05 martie 2009 16 afişări

Riff Holding a deschis o noua linie de business prin parteneriatul cu noua casa de avocatura Deli&Hliboceanu.

Dupa ce in urma cu doua saptamani Riff Holding, grup specializat pe servicii integrate de business, cumpara franciza Sunbelt si intra astfel pe piata de brokeraj de business (fuziuni si achizitii), Riff isi completeaza inca o data aria de servicii prin parteneriatul cu Deli&Hlibonceanu.

Decizia este argumentata de cererea crescuta de servicii avocatiale pe practicile de insolventa, reorganizare sau recuperare de creante (cu litigiile gata sa explodeze ca numar de dosare), arii de expertiza pe care se concentreaza si Deli&Hliboceanu, prin experienta celor doi avocati parteneri, Andreea Deli si Oana Hliboceanu.

Riff Holding are un parteneriat si cu Armajaro Securities, un brat de investitii garantate, specializat in produse – mai ales cacao, cafea si zahar, incercand sa aduca acest tip de investitie si in Romania. “Contractul este semnat, dar mai trebuie aprofundat mecanismul investitional in sine, unul destul de complex; speram ca dupa a doua jumatate a anului sa reusim sa implementam serviciul si in Romania”, spune Marius Stancescu, presedintele Riff Holding.

Acesta are in vedere si o fuziune cu alti doi jucatori din piata de consultanta fiscala, in speranta ca afacerile combinate vor urca noua entitate spre locul al sase-lea in topul consultantilor fiscali din Romania. “Motivatia este accea de a castiga cota de piata intr-un ritm accelerat, si nu are legatura cu criza economica”, spune Stancescu.

Cititi aici mai multe despre ultimele miscari ale Riff Holding pe piata serviciilor integrate pentru afaceri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/riff-holding-se-transforma-intr-un-one-stop-shop-4023368
4023368
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.