Riff Holding intra pe piata de M&A

Postat la 10 februarie 2009 64 afişări

Riff Holding, grupul de servicii integrate pentru afaceri, a cumparat franciza Sunbelt “The Place to Go to Buy or Sell a Business”, una dintre cele mai importante francize internationale din domeniul tranzactionarii de companii.

Astfel, Riff intra pe o noua linie de business, respectiv business brokerage, prin care intentioneaza sa intermedieze achizitia si fuzionarea dintre companii. Parteneriatul cu Sunbelt pozitioneaza Riff Holding in categoria mandatarilor, a intermediarilor de tranzactii; pana acum grupul oferea servicii financiare de suport in tranzactii de tip M&A, servicii precum audit, due diligence si evaluare.

“Este un pas firesc in evolutia noastra, pentru ca in ultimii doi ani am oferit servicii de suport in sapte dintre cele mai mari achizitii din segmentele nisa ale industriei, precum si in cea mai mare tranzactie din real estate, iar aici ma refer la vanzarea Eurisko”, a declarat Marius Stancescu, presedintele Riff Holding International. 

Prin intermediul diviziei de business brokerage, Riff Holding se va concentra pe intermedierea de tranzactii cu valori cuprinse intre 10 si 50 de milioane de euro, obiectivul fiind acela de a se angaja intr-un numar de 8-12 mandate pentru intermedierea tranzactionarii unor companii mandate, dintre care societatea si-a propus sa finalizeze cel putin jumatate pana la sfarsitul lui 2009.

Riff a obtinut din partea Sunbelt atat dreptul de a subfranciza aceste servicii pe teritoriul national, cât si in alte patru state din Europa Centrala si de Sud-Est, respectiv Ungaria, Bulgaria, Moldova si Serbia. “Avem sansa de a ne pozitiona ca un jucator important in piata de M&A. Un obiectiv principal al acestei achizitii este sa o dezvoltam mai departe la nivel national si international”, declara Marius Stancescu.

Riff Holding International se afla in topul primelor zece companii locale in ce priveste oferta de servicii de audit, contabilitate si consultanta fiscala, cu o cifra de afaceri de peste 1,5 milioane de euro in 2008.

In 2007, Riff s-a afiliat retelei Moore Stephens International, una dintre cele mai mari retele de audit, consultanta si contabilitate din lume, operand sub asocierea de branduri Moore Stephens Riff.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/riff-holding-intra-pe-piata-de-m-a-3891098
3891098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.