Revine piata? Vanzari de peste 2 mil. euro in primele doua zile ale targului imobiliar

Postat la 07 decembrie 2009 14 afişări

La tIMOn, targul imobiliar desfasurat intre 3 si 6 decembrie la World Trade Center din Bucuresti, s-au vandut in primele doua zile apartamente cu o valoare de peste doua milioane de euro, potrivit datelor comunicate de catre organizatori.

S-au efectuat 21 de tranzactii imobiliare, sase dintre cumparatori achizitionand locuintele cu bani cash. In primele doua zile s-au vandut 15 apartamente in Bucuresti si in Ploiesti, un apartament de 480.000 de euro in centrul Bucurestiului si sase vile in imprejurimile Bucurestiului.

"Se vand, in mare parte, locuinte in jurul valorii de 60.000 €, dar cea mai ieftina locuinta achizitionata a fost intr-un proiect din Ploiesti, cu o valoare de 21.000 € iar cea mai scumpa, un apartament cu 3 camere in complexul residential de lux Lotus Cismigiu", a declarat directorul targului, Vlad Vlasceanu.

Locuintele achizitionate au fost un apartament cu 3 camere in Lotus Cismigiu, un apartament cu 3 camere in Vitan Platinum Towers, sapte apartamente in Ploiesti, un apartament cu 2 camere de la Be Igloo, doua apartamente de doua camere in Pipera Citylights, doua apartamente cu doua camera in Onix City, o garsoniera si un apartament de doua camere in zona Titan si trei vile la Frumusani prin West Invest si 2 vile in proiectul Gruiu Residence.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/revine-piata-vanzari-de-peste-2-mil-euro-in-primele-doua-zile-ale-targului-imobiliar-5159790
5159790
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.