Retailerii se pregatesc de socul reducerii salariilor

Postat la 02 iunie 2010 15 afişări

Reteaua de hipermarketuri Real, care opereaza 25 de unitati la nivel local, a anuntat ca reduce permanent preturile la 300 de produse de baza din cele 60.000 de articole listate in magazinele sale.

"Puterea de cumparare a romanilor va suferi in urma scaderii veniturilor, fapt care se va resimti in randul intregii societati si mai cu seama in randul celor cu venituri mici. De aceea, am ales pentru inceput 150-200 de produse, in principal cele care acopera nevoile de baza, pentru care - prin eforturi considerabile - am gasit solutii care sa ne permita o scadere a preturilor cu pana la 20%", a declarat Michel Lamoot director general la real,- Hypermarket Romania.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
retailerii,
receri,
salarii
/actualitate/afaceri/retailerii-se-pregatesc-de-socul-reducerii-salariilor-6250034
6250034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.