Red Hat vine in Romania in doi ani

Postat la 01 octombrie 2008 49 afişări

Producatorul american al sistemelor de operare Linux pentru PC are in plan sa deschida un birou pe piata locala in cel mult doi ani

"Romania este una dintre cele mai importante piete din Europa de Est pentru noi", a declarat Dirk-Peter van Leeuwen, directorul regional al Red Hat, dezvaluind astfel planurile companiei de a inaugura o filiala in Romania pana la sfarsitul lui 2010.

 

Compania este prezenta pe piata locala prin Romsym Data, distribuitorul unic al Red Hat, care are in portofoliu si alte produse software precum Symantec, Macromedia, Adobe, Veritas, SPSS sau Dot Hill. Printre clientii Red Hat din Romania se numara cateva banci locale, companii din sectorul telecom precum Vodafone si cateva institutii din administratia publica.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
tehnologie,
Linux,
Hat,
birou,
Romania
/actualitate/afaceri/red-hat-vine-in-romania-in-doi-ani-3252332
3252332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.