Recordul Iulius Group

Postat la 20 noiembrie 2007 1 afişăre

Unul dintre posibilii viitori miliardari romani in euro, ieseanul Iulian Dascalu, a devenit saptamana trecuta cel mai mare proprietar de mall-uri din tara, dupa inaugurarea la Cluj a celui de-a treilea centru comercial al retelei Iulius Group, dupa cele din Iasi si Timisoara.

Iulius Mall Cluj, cel mai mare centru comercial dintre cele trei, are o suprafata totala de 155.000 mp si o suprafata inchiriabila de 40.500 mp, din care peste 70% a fost contractata de companii internationale. Cu mall-ul din Cluj, care a implicat o investitie de circa 75 de milioane de euro, suprafata inchiriabila totala aflata sub controlul Iulius Group creste la circa 100.000 mp, prag care va fi depasit odata cu realizarea urmatoarelor investitii ale retelei, de peste 90 de milioane de euro, pentru dublarea suprafetei Iulius Mall (ceea ce inseamna inca 65.000 mp suprafata inchiriabila) si deschiderea unui nou centru la Suceava. Mall-ul din Cluj este asteptat sa genereze vanzari anuale de circa 100 de milioane de euro si sa atraga anual 10 milioane de vizitatori. La 10 noiembrie, in ziua inaugurarii, centrul comercial a avut 160.000 de vizitatori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Iulius Group,
Iulian Dascalu,
imobiliare,
mall

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/recordul-iulius-group-1044349
1044349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.