Radu Enache: Azi creste TVA, maine scade. Cum sa faci business?

Postat la 13 iulie 2010 23 afişări

Omul de afaceri Radu Enache, care controleaza 14 hoteluri pe piata romaneasca prin lantul hotelier Continental, cu o cifra de afaceri de 21 mil. euro anul trecut, sustine ca in conditiile in care azi se mareste TVA-ul si maine se discuta reducerea lui, este foarte greu sa faci afaceri.

"Tot ce pot sa fac in aceasta perioada este sa ma inchin. Cei care ne conduc nu stiu ce fac. Daca acum discuta de o scadere a TVA, dupa ce in urma cu cateva zile au marit-o de la 19% la 24%, inseamna ca acestia nu stiu pe ce lume traiesc, lucru care ma inspaimanta", a declarat Radu Enache, ale carui hoteluri opereaza la un grad mediu de ocupare de 40% in prezent.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
turism,
TVA,
crestere,
Continental,
Radu Enache
/actualitate/afaceri/radu-enache-azi-creste-tva-maine-scade-cum-sa-faci-business-6546818
6546818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.