Proteste de amploare in mai multe localitati din tara

Postat la 03 iunie 2010 12 afişări

Mii de oameni protesteaza in fata prefecturilor din Brasov, Deva, Satu Mare, Iasi, Miercurea Ciuc, Ploiesti si Piatra Neamt, fata de masurile de austeritate anuntate de Guvern, scandand lozinci impotriva presedintelui Traian Basescu si a Guvernului.

Participantii la mitingul de la Brasov au fortat intrarea in sediul Prefecturii

Peste 2.000 de sindicalisti din administratia locala, dar si de la companii privatizate au protestat joi in fata Prefecturii Brasov, iar o parte dintre acestia au fortat intrarea in sediul institutiei si s-au imbrancit cu fortele de ordine, busculada creandu-se in momentul in care o delegatie a liderilor de sindicat a fost chemata la discutii de prefectul Ion Gontea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
manifestanti,
Brasov,
Deva,
Satu Mare,
Iasi
/actualitate/afaceri/proteste-de-amploare-in-mai-multe-localitati-din-tara-6263940
6263940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.