Profitul trimestrial al General Electric a crescut cu 21%

Autor: Roxana Cristea Postat la 22 iulie 2011 11 afişări

General Electric a anuntat castiguri cu 21% mai mari in cel de-al doilea trimestru al anului, in conditiile in care segmentul GE Capital incepe sa-si revina de pe urma crizei economice.

Gigantul financiar si industrial a raportat un venit de 3,76 de miliarde de dolari, sau 35 de centi pe actiune, pentru trimestrul incheiat la 30 iunie. Anul trecut, compania a raportat un venit de 3,11 miliarde de dolari, sau 28 de centi per actiune.

Rezultatele GE au depasit estimarile analistilor de pe Wall Street, de 32 de centi pe actiune la venituri de 34,7 miliarde de dolari, potrivit Los Angeles Times. "Pentru perioada urmatoare, vedem o crestere puternica in zona de credite", a declarat Jeffre y Immelt, directorul executiv al GE. Cresterile cele mai bune ale afacerilor au fost inregistrate mai ales in India, China, Asia de Sud-Est, Africa, Rusia, Australia, Canada si America Latina.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
companii,
General Electric,
venit,
profit
/actualitate/afaceri/profitul-trimestrial-al-general-electric-a-crescut-cu-21-8516493
8516493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.