Proffice: Investitii de 150.000 de euro pentru servicii de arhivare a documentelor

Postat la 03 iunie 2010 94 afişări

Divizia de distributie a grupului RTC, Proffice, a investit 150.000 de euro pentru a intra pe piata serviciilor de arhivarea fizica a documentelor, cea mai mare parte din suma fiind directionata catre echiparea si securizarea depozitului special amenajat, care are o capacitate de stocare de 16.000 de metri liniari.

Serviciul va fi furnizat sub brandul Reisswolf, Proffice avand drepturi de franciza in Romania. "Reisswolf a inceput sa studieze mai multe piete locale inca de anul trecut, pentru a-si extinde serviciile de distrugere securizata de documente si de arhivare. Potentialul pietei din Romania in ceea ce priveste arhivarea a fost estimat la 70 milioane euro, cu un nivel de interes aflat in crestere in randul companiilor in ultimii doi ani", a declarat Ana Toltis, business developer in cadrul Reisswolf Rom`nia.

Pentru companii, externalizarea serviciului de arhivare a documentelor poate scadea cu mai mult de 50% costurile aferente gestionarii interne a acestui proces. Firmele cu cel mai mare volum de documente care, conform legislatiei, trebuie stocate si arhivate sunt institutiile financiar-bancare, firmele de consultanta, companiile din industria farma, petrol si telecom, notariatele, cabinetele de avocatura, institutiile publice sau organizatiile care prelucreaza date personale.

"Lansarea acestui nou serviciu vine sa completeze oferta pe care o adresam clientilor nostri legat de documente: suntem furnizori de hartie, din 2009 ne ocupam de distrugerea securizata a documentelor si reciclarea hartiei rezultate din acest proces si, incepand din iunie 2010, putem asigura si gestionarea documentelor pe care clientii nostri au nevoie sa le arhiveze", a firmat directorul general al Proffice, Relu Cirjan.

Anul trecut, Proffice a investit cinci milioane de euro in deschiderea celui mai modern depozit non-food din Romania si achizitionarea unor aplicatii software dedicate. Pentru acest an, compania estimeaz= o cre[tere cu 17% a cifrei de afaceri comparativ cu nivelul de 34,3 de milioane de euro \nregistrat \n 2009.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Proffice,
arhivare,
documente,
depozitare
/actualitate/afaceri/proffice-investitii-de-150-000-de-euro-pentru-servicii-de-arhivare-a-documentelor-6261656
6261656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.