Prima galerie foto cu Dacia Sandero

Postat la 04 martie 2008 168 afişări

Renault a lansat astazi la salonul auto de la Geneva noul model Sandero care va fi produs pentru piata europeana sub emblema Dacia

De asemenea, Renault a schimbat si logoul Dacia, care - cel mai probabil - va figura de acum pe autovehiculele Sandero produse la Pitesti.

dacia sandero primele poze oficiale logan

Dati click pe galeria multimedia pentru mai multe fotografii cu Dacia Sandero si cu logo-ul modernizat Dacia. (Sursa foto: Renault)

dacia sandero primele poze oficiale logan

Renault va mai lansa si un sport utility vehicle al carui pret de baza va fi de 10.000 de euro.

dacia logan sandero poze oficiale pret"Dacia va lansa anul viitor un model SUV (Sport Utility Vehicle), construit pe platforma Logan sau pe una usor modificata", a declarat luna trecuta directorul comercial al companiei, Jacques Daniel. Primele imagini ale SUV-ului de la Dacia au fost publicate deja si pe www.businessmagazin.ro

Cititi aici despre contributia pe care Logan a avut-o la profitul Renault.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Dacia,
Renault,
Logan,
Sandero
/actualitate/afaceri/prima-galerie-foto-cu-dacia-sandero-2431762
2431762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.