Plaza Romania s-a extins printr-o investitie de 10 mil. euro

Postat la 04 martie 2009 357 afişări

Maine va avea loc lansarea oficiala a extensiei centrului comercial Plaza Romania din Bucuresti, extensie care a necesita investitii de 10 milioane de euro

In urma extinderii, mall-ul va avea o suprafata de de 47.000 de metri patrati. In cadrul noii zone din Plaza Romania vor fi deschide peste 30 de magazine, printre care Lacoste, Steve Madden, Karen Millen, Tommy Hilfiger, Otter si Costa Coffee.

 

Plaza Romania, alaturi de Bucuresti Mall – al doilea proiect comercial detinut de dezvoltatorul turc Anchor Grup in Bucuresti, inregistreaza cel mai mare trafic de vizitatori din Bucuresti, dupa Unirea Shopping Center, potrivit unei analize intocmite de catre Colliers International.

 

Click aici pentru a afla topul celor mai vizitate mall-uri din Bucuresti.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Plaza Romania,
extindere,
magazine
/actualitate/afaceri/plaza-romania-s-a-extins-printr-o-investitie-de-10-mil-euro-4018952
4018952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.