Peste 800.000 de masini GM, investigate pentru o defectiune la indicatorul de carburant

Postat la 02 mai 2011 14 afişări

Autoritatea americana pentru siguranta traficului a lansat o investigatie referitoare la peste 800.000 de vehicule de teren ale General Motors (GM) din cauza unei defectiuni la indicatorul de carburant care ii poate induce in eroare pe soferi in privinta cantitatii de combustibil din rezervor.

In investigatie sunt implicate 865.000 de vehicule Chevrolet, GMC, Buick si Saab, relateaza Bloomberg. Institutia a primit 668 de reclamatii, dintre care una in care se afirma ca a avut loc o coliziune atribuita defectului, iar 610 s-au referit la cazuri care nu au avut ca rezultat blocarea masinii. "GM coopereaza cu autoritatea in aceasta investigatie ", a declarat Alan Adler, purtator de cuvant al grupului auto, care nu mai detine brandul Saab.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
gm,
masini,
reparatii,
service
/actualitate/afaceri/peste-800-000-de-masini-gm-investigate-pentru-o-defectiune-la-indicatorul-de-carburant-8213746
8213746
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.