Perspectivele economiei romanesti s-au imbunatatit semnificativ

Postat la 01 februarie 2010 24 afişări

Perspectivele economiei romanesti s-au imbunatatit semnificativ in luna ianuarie, ca si perceptia analistilor financiari privind situatia economica actuala din Romania, care a ramas insa una foarte dificila, potrivit unui sondaj lunar efectuat de ZEW si Erste Bank.

Indicele perceptiei analistilor financiari asupra situatiei economice actuale a crescut in Romania cu 17,4 puncte in ianuarie, la -58,6, cel mai scazut nivel dintre tarile Europei Centrale si de Est, subliniind dificultatile cu care se confrunta in prezent economia romaneasca.

Totusi, indicatorul care reflecta asteptarile expertilor privind perspectivele economiei romanesti in urmatoarele sase luni s-a imbunatatit semnificativ, cu 25,7 puncte, la 64,4 puncte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/perspectivele-economiei-romanesti-s-au-imbunatatit-semnificativ-5465029
5465029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.