Pegas: Crestem datorita fondurilor europene

Postat la 06 decembrie 2007 1 afişăre

Pegas, lider pe segmentul de consultanta in certificare standarde internationale, va inregistra in acest an o crestere cu 20% a cifrei de afaceri fata de anul trecut, in conditiile in care cresterea anuala a pietei de consultanta se plaseaza la circa 10%.

"Am identificat la inceputul anului un nou motor de crestere: consultanta pentru fondurile structurale", declara Calin Sarchiz, managing partner la Pegas.

Previziunile pentru cifra de afaceri din acest an se refera la 1,1 milioane de euro, fata de 900.000 euro anul trecut. In 2008, ritmul de crestere ar urma sa se accelereze, previziunile pentru incasari incadrandu-se intre 1,5 si 2 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consultanta,
fonduri europene,
certificare,
pegas
/actualitate/afaceri/pegas-crestem-datorita-fondurilor-europene-1076394
1076394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.