Pe ce au fost cheltuiti banii in proiectul Cortina, cel mai mare faliment al unui proiect de locuinte

Postat la 14 iunie 2010 90 afişări

O parte dintre cumparatorii de apartamente in cadrul proiectului Cortina Residence din Bucuresti, cel mai mare faliment al unui ansamblu rezidential de pe piata locala, acuza administratorii proiectului de management slab si deturnare a fondurilor destinate constructiei ansamblului din zona Baneasa.

Dezvoltatorul a intrat in faliment cu datorii de peste 25 de milioane de euro dupa ce a fost construit doar un subsol pe trei niveluri si structura a trei etaje superioare din blocul care urma sa cuprinda 270 de apartamente.

Unul dintre cumparatori spune ca nivelul ridicat al datoriilor firmei nu se vede "pe teren", in conditiile in care "costul constructiei pentru subsol era de maximum 400 de euro/metrul patrat, in timp ce structura supraterana costa maximum 300 de euro/mp pe varf de piata.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/pe-ce-au-fost-cheltuiti-banii-in-proiectul-cortina-cel-mai-mare-faliment-al-unui-proiect-de-locuinte-6402752
6402752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.