Patriciu are primul chirias in Cubic Center: firma lui de „chioscuri pe roti”

Postat la 30 martie 2010 30 afişări

Firma Mic.Ro Retail, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, este primul chirias al cladirii de birouri Cubic Center din Pipera, unde a inchiriat trei din cele 12 etaje ale imobilului detinut tot de fostul proprietar al grupului Rompetrol, prin intermediul fondului de investitii Black Sea Global Properties (BSGP).

"Am inchiriat primele trei etaje din Cubic Center, dar nu pot spune numele chiriasilor. Vom avea un comunicat de presa in urmatoarele zile", a declarat pentru ZF Mark Owen, property director in cadrul firmei Black Sea Global, care se ocupa de administrarea portofoliului imobiliar achizitionat odata cu fondul britanic de investitii Fabian.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/patriciu-are-primul-chirias-in-cubic-center-firma-lui-de-chioscuri-pe-roti-5788373
5788373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.