Pastrarea numarului costa

Postat la 08 ianuarie 2008 1 afişăre

Din al doilea trimestru al anului, utilizatorii bulgari de telefonie mobila vor putea in sfarsit sa migreze de la un operator la altul pastrandu-si acelasi numar de telefon.

Veselin Bojkov, seful Comisiei pentru Reglementare in Comunicatii, a anuntat ca la sfarsitul anului trecut au fost adoptate specificatiile functionale ale portabilitatii numerelor de telefonie mobila. Cei trei operatori, Mobitel, Vivatel si Globul, au convenit deja ca abonatul care isi schimba furnizorul sa achite o taxa de 2,55 euro catre firma de la care pleaca, aceasta urmand sa primeasca si o taxa de 11,25 euro platita de operatorul unde a preferat clientul sa plece. Urmatorul pas este ca operatorii sa intocmeasca o procedura de lucru si sa treaca la punerea in practica a noului serviciu. Bojkov a mai anuntat ca in curand vor incepe discutiile publice pentru emiterea licentei pentru al patrulea operator de telefonie mobila de pe piata. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bulgaria,
telefonie mobila,
portabilitate
/actualitate/afaceri/pastrarea-numarului-costa-2326914
2326914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.