Paste in Bulgaria cu 60 de euro/persoana

Postat la 22 februarie 2010 12 afişări

Ofertele din acest an pentru vacantele destinate sarbatorilor pascale, cel putin cele pentru Bulgaria, au niste preturi foarte mici, atat de mici incat te fac sa stai pe ganduri daca merita deranjul sa petreci Pastele acasa. Cu 60 de euro/persoana poti sta trei nopti, in statiunea Balchik, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, adica trei mese pe zi.

"Preturile sunt foarte mici, chiar as putea spune ca fata de anul trecut, acum au mai scazut cu vreo 10%. Ma astept sa vad un card de masini la frontiera cu Bulgaria. Va fi o invazie de romani pentru Paste, in Bulgaria. Este mai ieftin decat in tara. Aici nu vei gasi nici macar doua nopti la o pensiune rurala, de Paste, cu mai putin de 100 de euro", a declarat pentru incont.ro Cristian Balcescu, directorul general al agentiei de turism CMB Travel.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Paste,
vacanta,
pachet,
oferta,
Bulgaria,
Balchik,
CMB Travel
/actualitate/afaceri/paste-in-bulgaria-cu-60-de-euro-persoana-5590292
5590292
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.