Orange si Vodafone: Investitii de 2,9 miliarde de euro in ultimii 10 ani

Postat la 22 noiembrie 2007 1 afişăre

Investitiile din ultimii zece ani ale celor doi principali operatori de servicii de telefonie mobila de pe piata romaneasca, Orange si Vodafone, insumeaza circa 2,9 miliarde de euro, potrivit declaratiilor directorilor celor doua companii.

Richard Moat, directorul executiv al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, a facut astazi publica valoarea investitiilor companiei din 1997, cand au fost lansate serviciile comerciale, si pana in prezent.

Compania a investit pana acum in Romania aproximativ 1,4 miliarde de euro, a spus Moat, si va continua sa investeasca pentru a-si pastra cota de piata si pentru a-si diversifica serviciile.

Investitiile principalul competitor, Vodafone Romania, realizate in ultimii zece ani pentru dezvoltarea retelei si a serviciilor oferite clientilor, se ridica la un total de 1,5 miliarde de euro, conform unei declaratii anterioare a Lilianei Solomon, directorul executiv al operatorului de servicii de telefonie mobila.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Orange,
Vodafone
/actualitate/afaceri/orange-si-vodafone-investitii-de-2-9-miliarde-de-euro-in-ultimii-10-ani-1057122
1057122
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.