O companie americana ar putea investi 300 mil. $ in Romania

Postat la 03 martie 2010 12 afişări

O companie texana, Lufkin, cu afaceri de peste jumatate de miliard de dolari in domeniul echipamentelor si serviciilor pentru industria petroliera si energetica, ar putea realiza o investitie de circa 300 de milioane de dolari pe partea de echipamente industriale, potrivit unor surse din piata.

Informatia vine in contextul in care la sfarsitul saptamanii trecute, in urma unei intalniri intre ministrul economiei, Adriean Videanu, si ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, reprezentantii Ministerului Economiei au comunicat ca sunt multe companii americane interesate de piata locala si ca "in viitorul apropiat o noua companie americana va urma sa investeasca 300 de milioane de dolari in Romania in domeniul echipamentului industrial", fara a da insa alte detalii.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
Lufkin,
investitie
/actualitate/afaceri/o-companie-americana-ar-putea-investi-300-mil-s-in-romania-5697460
5697460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.