Nou terminal logistic Gebruder Weiss in Bucuresti

Postat la 03 iunie 2009 182 afişări

Organizatia austriaca cu activitati in domeniul transporturilor si logisticii Gebruder Weiss a inaugurat un nou terminal, in urma unei investitii de 15 milioane euro, in Bucuresti. De la sfarsitul lui aprilie, toate diviziile din Capitala, cu exceptia Air & Sea sunt situate intr-un nou sediu, plasat pe austostrada A1 langa Bolintin Deal.

“Relocarea in noua cladire are avantajul unei zone logistice mai extinse si al unor tehnologii mai avansate”, spune Viorel Leca, director general GW Romania. Noul spatiu cuprinde circa 8.500 mp pentru spatii de depozitare, 2.500 mp pentru spatii de cross-docking si 1300 mp de birouri pentru 100 angajati. Compania are in Romania 6 birouri regionale si a fost infiintata in urma cu 15 ani, sub numele de Cargolog. Cifra de afaceri realizata de Gebruder Weiss in Romania a ajuns anul trecut la 14,5 milioane de euro.

Pe plan regional, compania are un buget de investitii de 100 de milioane de euro. “Anul acesta deschidem noi terminale logistice in Bucuresti si Senec. In ceea ce priveste pietele din Belgrad, Sofia si Zagreb, suntem inca in faza de testare si vom ajunge la o concluzie anul acesta”, spune Wolfgang Niessner, CEO GW.

Concernul Gebruder Weiss cu sediul in Lauterach (Vorarlberg, Austria) are un total de peste 4500 angajati si 135 locatii in lume. GW este reprezentata in Europa Centrala si de Est prin intermediul sediilor din Austria, Germania, Cehia, Italia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Bulgaria, Romania si Ucraina. Pentru anul 2008, compania GW a inregistrat o cifra de afaceri de 990 milioane Euro.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/nou-terminal-logistic-gebruder-weiss-in-bucuresti-4480969
4480969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.