Misca piata de brokeraj

Postat la 22 septembrie 2009 19 afişări

Intercapital Invest a anuntat incheiarea unui acord cu actionarii Societatii de Administrare a Investitiilor (SAI) Investica Asset Management, pentru preluarea actiunilor acestora.

Tranzactia mai asteapta obtinerea tuturor aprobarilor necesare. Prin achizitia SAI Investica Asset Management, Intercapital Invest isi extinde gama de produse si servicii financiare oferite investitorilor cu inca doua fonduri, Fondul Deschis de Investitii Investica Altius si Fondul Inchis de Investitii Infinity.

Leonard Visan isi va pastra pozitia de Director General al SAI . Investitia Intercapital Invest face ca Sai Investica Asset Management sa se alature uneia dintre cele mai mari companii independente de brokeraj din Romania », spune Visan, care argumenteaza decizia vanzarii prin viziunile comune de business pe care le au cele doua conduceri.

De cealalta parte, Razvan Pasol, directorul Intercapital Invest, a gandit achizitia ca un pas firesc in directia dezvoltarii companiei pe care o conduce. « Vom forma astfel un grup intergrat de furnizori de servicii de intermediere si si de administrare a activelor », spune Pasol.

Mai multe despre evolutia Intercapital Invest cititi aici si aici.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/misca-piata-de-brokeraj-4921921
4921921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.