Actiune!

Postat la 03 martie 2008 238 afişări

"Daca as sti exact ce actiuni vor creste, acum as fi pe o insula tropicala, cu laptopul in brate."Dar, pentru ca nu are informatia, Razvan Pasol locuieste in continuare la Bucuresti, de unde conduce una dintre cele mai mari case de brokeraj independente de pe piata, Intercapital Invest.

Indiferent de pierderile de moment ale pietelor de capital din lume, Pasol mizeaza totul pe trendul general, de crestere, si este aici pentru a culege roadele unei munci de un deceniu pe o piata de capital autohtona care l-a invatat, deopotriva, cum se castiga, dar si cum se pierd banii adevarati. "Toti banii mei sunt investiti la Bursa!" Atat de increzator este seful de la Intercapital in business-ul pe care l-a crescut odata cu piata, si a carei strategie a gandit-o pe termen lung, inca de la inceput.

Dar cum reuseste el sa obtina intr-o singura zi randamente pe care bancile le posteaza la sfarsitul unui an intreg, sau cata dreptate are cand isi pune "toate ouale in acelasi cos" - Bursa -, asta ramane de vazut. Poate nu intamplator pentru o firma ce pune mare accent pe educarea investitorilor sai si, implicit, ai intregii piete, persoanele fizice au ponderea cea mai mare printre clientii Intercapital.

"Oamenii trebuie sa stie ca Bursa nu este un mecanism atat de complicat pe cat se crede si ca oricine ii poate invata secretele cu un minimum de efort", spune Pasol in intampinarea preconceptiilor noastre (din peste 20 de milioane de romani, la Bursa joaca mai putin de 100.000 de oameni; in SUA, de exemplu, aproape 50% din populatie investeste, direct sau indirect, pe piata de capital).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actiune!
/lideri/actiune-4074097
4074097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.